Lobbies

Com a membre de les comissions d’Afers Exteriors i de Drets Humans, em reuneixo regularment amb entitats, associacions i ONG especialistes en conflictes internacionals i que treballen per defensar els drets humans, individuals i col·lectius . També com a membre de la Comissió dels Papers de Panamà consulto sovint experts en temes de justícia fiscal.

A més, com a membre de la delegació UE-Turquia, em reuneixo amb organitzacions compromeses amb el respecte als drets fonamentals i la democràcia a Turquia.

El grup dels Verds / ALE està compromès amb els valors democràtics de la transparència i la igualtat d’accés de tots els interessats a les decisions polítiques. Per això, hem estat el primer grup polític al Parlament Europeu que hem desenvolupat una eina per publicar automàticament la informació de reunions internes amb les organitzacions de la societat civil i lobbies.

LobbyCal és una eina de programari lliure que pot ser utilitzada per qualsevol persona que vulgui actuar de manera transparent. L’eina agafa la informació del meu calendari i en publica les reunions després que hagin tingut lloc: amb qui m’he trobat, quan hem tingut la reunió, i de què hem parlat. Totes les reunions dels eurodiputats Verds/ALE són aquí: https://lobbycal.greens-efa-service.eu/all/