Avís legal

En compliment amb el deure d’informació recogida en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a es fa constar que el lloc web i els domini jordi-sole.cat té com a titularitat a  Jordi Solé i Ferrando, diputat del Parlament Europeu,  amb NIF 38152535C.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics,  pertanyen a Jordi Solé i Ferrando, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. Aquesta pàgina presenta tots els continguts amb finalitats d’informació. Jordi Solé i Ferrando n’autoritza la utilització sempre amb previ consentiment. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Jordi Solé i Ferrando, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de Jordi Solé i Ferrando sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a jordi-sole.cat

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que l’eurodiputat Jordi Solé i Ferrando actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. 

Jordi Solé i Ferrando no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.